home > Welke oplossingen?

Welke oplossingen zijn er

om iets aan luchtwegallergieën te doen?

6 op de 10 mensen LEREN, met huisstofmijtallergie leven met de aandoening te leven: « Je raakt eraan gewend » zeggen ze1.
Toch bestaan er, afhankelijk van de ernst van de allergie en de impact ervan op de gezondheid en de levenskwaliteit, aangepaste oplossingen.

 

Voor iedereen met huisstofmijtallergie is de eerste stap op weg naar verbetering de raadpleging van een allergoloog of een specialist met goeie kennis van allergologie. Deze specialist heeft de expertise, de ervaring en de diagnostische middelen die nodig zijn om patiënten een oplossing op maat aan te bieden.

 

Doctor examining childEen allergiebeoordeling zal de allergoloog toelaten om de patiënten maatregelen voor te stellen om de blootstelling aan allergenen te verminderen en om hen een geschikt behandelingsplan aan te bieden. Dit kan een symptomatische behandeling inhouden om de aanvallen te verlichten, maar ook een basisbehandeling die de oorzaak van de allergie aanpakt: allergeenspecifieke immunotherapie.

 

 

 

 

 


[1] Valovirta E. Patients Perceptions and Experience of House Dust Mite Allergy in European Survey. European Respiratory Disease. 2012